Inclust Infrastructure, Community & Expert

Inclust Blog

Újdonságok, fejlesztések, akciók, tech hírek

Bejegyzéseink

nyereményjáték

Kiértékeltük a karácsonyi kampány kérdőíveket

2012. 01. 02. - 09:33

A karácsonyi kampányunk sikeresen lezárult, mely két részből állt: Facebook rajongóink egy karácsonyi oldalon játszhattak, míg meglévő ügyfeleinknek egy kérdőívet kellett kitölteniük.
A résztvevők és kitöltők között kisorsoltunk egy-egy Logitech hangfalat.

Előbbi végterméke lett a rajongók által beküldött zenékből összeállított playlist, mely itt érhető el: http://www.youtube.com/playlist?list=PL02290EC95118B113. A beküldött zenéket ezúton is nagyon köszönjük.

Utóbbi eredményeként pedig nagyon hasznos véleményeket, észrevételeket kaptunk.
Aminek nagyon örültünk, hogy meglévő ügyfeleink elégedettek velünk. Ha problémájuk volt, mindig tudtunk segíteni. Az Inclust eddig is és a jövőben is nagy hangsúlyt fektet az ügyfelekkel való hatékony és közvetlen kommunikációra, valamint hogy szakmailag jól felkészült emberek várjanak benneteket.



A “Mi az ami tetszik az Inclustnál? Mi az ami szerinted jobb, mint máshol?” kérdésre a legtöbben a gyors, segítőkész ügyfélszolgálatot, a hozzáértő csapatot díjazták. Mindenki egyöntetűen azt nyilatkozta, hogy másnak is bátran ajánlaná az Inclust szolgáltatásait.

De nem csak szép és jó dolgok léteznek a világon, természetesen a “Mi az ami nem tetszik az Inclustnál? Mi az amin szerinted változtatnunk kellene?” kérdésre is érkeztek észrevételek. Néhányat ezek közül kiemelnénk:

“Jó lenne, ha az e-mail címeknél lehetne "Házon kívül" automatikus válaszüzenetet konfigurálni és ki/be kapcsolni.”
Ez a funkció a tegnapi naptól elérhetővé vált. Webadmin rendszerünkben az adott postafiók beállításainál megtalálható..

“az ügyfélszolgálaton több szálon futnak az információk, és nem mindig van meg a szinkron a szálak között”
A november elején bevezetett új, jegykezelő (ticketing) rendszerünk segítségével a kérdések a beérkezés után minden esetben azonnal a megfelelő munkatárshoz kerülnek, így hamarabb és hatékonyabban tudjuk őket megválaszolni. Support rendszerünkkel kapcsolatban azóta csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, a válaszadás ideje minden esetben rendkívül gyors..

“többször végig kellett mennem a domain regisztráció folyamatán, mert az oldal szétesett, nem lehetett tovább lépni, Drupal hibaüzeneteket dobott”
A megrendelési folyamatainkat teljesen újraírtuk az alapoktól. Hetek óta ezen dolgozunk és most karácsony előtt már élesítettük is az új, gyorsabb és egyszerűbb rendszert. Videós bemutatót láthattok az új verzióról az alábbi linken: http://support.inclust.com/question.php?id=83

Még egyszer köszönjük, hogy részt vettetek a játékban, észrevételeiteket pedig továbbra is szívesen fogadjuk a support.inclust.com címen, vagy közösségi oldalaink akármelyikén: inclust.com/kapcsolat