Inclust Infrastructure, Community & Expert

Inclust Blog

Újdonságok, fejlesztések, akciók, tech hírek

Bejegyzéseink

cakephp

Próbáld ki szolgáltatásainkat mielőtt megrendelnéd!

2012. 01. 04. - 12:39

Valós ügyféligény, hogy mielőtt valaki egy teljes weboldalt elköltöztetne, megnézi, hogy az új webhosting szolgáltatónál is ugyanúgy működik-e minden funkció. Ezt szem előtt tartva teremtettük meg a lehetőséget arra, hogy az összes webhostinghoz kapcsolódó szolgáltatást kipróbálhassátok még a vásárlás előtt.



Ezt a lehetőséget InclustDEMO névre kereszteltük. A kipróbáláshoz csak el kell látogatni a www.inclustdemo.com címre. Az oldalon részletesen le van írva, hogy az egyes szolgáltatásokhoz milyen jelszavak tartoznak, és hogy hogyan lehet kipróbálni az adott rendszereket. Semmi sincs korlátozva, azaz ugyanazt a szolgáltatást próbálhatjátok ki, mint meglévő ügyfeleink. A tesztrendszer egy Webhosting Alap csomagból és egy inclustdemo.com tesztdomainből áll.
Minden beállítás óránként visszaáll, így bármit nyugodtan kipróbálhattok, létrehozhattok, törölhettek!

De mit is lehet pontosan letesztelni?
- Webadmin rendszer (DNS menedzsment, ftp, mysql, email, cron beállítások)
- FTP elérés
- MySQL adatbázis (PHPMyAdmin felületen keresztül)
- Webmail felület (Roundcube)

Rendszeresen visszatérő kérdéseket kapunk keretrendszerekkel kapcsolatban, így az alábbi keretrendszereket gyári beállítással feltelepítettük, ha esetleg egy-egy modult vagy függvényt szeretnétek kipróbálni:

  • Drupal 7.8
  • Wordpress 3.2.1
  • Joomla 1.7.1
  • phpBB 3.0.9
  • CakePHP 1.3.6

Ha szeretnél átköltözni hozzánk, a megrendeléshez látogass el a webadmin.inclust.com/order oldalra. Árainkról a inclust.com/webhosting vagy inclust.com/domain oldalon tájékozódhatsz.

A demo rendszerrel és a megrendeléssel kapcsolatban az észrevételeket, kérdéseket a support [a] inclust.com címen várjuk!