Inclust Infrastructure, Community & Expert

Inclust Blog

Újdonságok, fejlesztések, akciók, tech hírek

Bejegyzéseink

Megújult a mengrendelési folyamatunk!

2012. 01. 20. - 09:37

Tisztában vagyunk vele, hogy a korábbi megrendelési folyamatunkban voltak hibák, és itt-ott nehézkes volt a kezelése. Éppen ezért több heti újratervezés fejlesztés és tesztelés után a teljes megrendelési folyamatot gyökerestül átalakítottuk, hogy még könnyebb legyen nálunk szolgáltatást rendelni. A megrendelés folyamatáról egy videó is készült.

Megrendelés folyamata

  1. Ha eldöntötted, hogy mire van szükséged, akkor itt az idő, hogy megrendeld a szolgáltatást! Ehhez látogass el a http://webadmin.inclust.com/order weboldalra. A megjelenő oldalon válaszd ki, hogy csak domaint, vagy tárhelyet is szeretnél-e regisztrálni.
  2. A következő oldalon add meg a már meglévő, vagy a regisztrálni kívánt domaint. (Itt az Egyedi DNS gombbal már a regisztráció során megadhatod ha máshová szeretnéd irányítani a domaint.) Kattints a Foglaltság ellenőrzése, majd a Regisztráció gombra. (A rendszer felkínálja meglévő domain esetén, hogy átregisztrálni szeretnél, vagy csak tárhelyet)
  3. A következő oldalon add meg az e-mail címed. Ezzel a címmel tudsz majd belépni Webadmin rendszerünkbe, ha már meglévő ügyfelünk vagy, akkor a jelenlegi címet add meg, és utána add meg a jelszavad.
  4. Válassz Webhosting (tárhely) csomagjaink közül. Ha csak domaint szeretnél, akkor válaszd a Webhosting Free, ingyenes csomagunkat, ajándék 25MB tárhellyel!
  5. A következő oldalon töltsd ki adataidat. (Ha már ügyfelünk vagy, lehetőséged van automatikusan kitölteni az adatokat) A levelezési címre és a Webadmin e-mail címedre fogod kapni a számlákat, a számlán pedig a költségviselő adatai fognak szerepelni.
  6. Az adatok megadása után a Következő gombra kattintva a regisztráció első része befejeződik. Egy e-mail fogsz kapni a megrendelőlapokkal. A megrendelőlapokat aláírva töltsd fel a levélben található címen.
  7. A feltöltés után díjbekérőt fogsz kapni, a befizetés megérkezése után számlát is küldünk, és aktiváljuk megrendelt szolgáltatásaidat. Ha közben hibát találunk arról szintén e-mailben tájékoztatunk.

 


További részletek: http://support.inclust.com/question.php?id=83

Címkék: