Inclust Infrastructure, Community & Expert

Inclust Blog

Újdonságok, fejlesztések, akciók, tech hírek

Bejegyzéseink

Megújult az Inclust Systems

2011. 10. 19. - 09:59

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy több hónapos fejlesztési munkánknak köszönhetően elérkeztünk az első mérföldkőhöz. Megújult arculattal, weboldallal, bloggal, webadmin és pénzügyi, valamint profil rendszerrel állunk rendelkezésetekre.

A legfontosabb, és legnagyobb volumenű változás a saját fejlesztésű Inclust Webadmin adminisztrációs felületünk teljes átalakulása. Felhasználói és piaci igények, valamint folyamatos tesztelés következtében született meg a jelenlegi állapot. A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettünk egyrészt a felhasználói élményre, másrészt az egyszerű használhatóságra. A rendszerben az egyes domaineket kiválasztva módosíthatjuk az FTP, MySQL, E-mail stb. beállításokat. A funkciók folyamatosan bővülni fognak, ebben a Ti segítségetekre is feltétlenül szükségünk van. Emellett megújultak a megrendelési folyamatok is, szolgáltatásainkat ezentúl a https://webadmin.inclust.com/order címen rendelhetitek meg.



A Webadmin rendszer mögött működik a korábban már bemutatott, szintén saját fejlesztésű pénzügyi rendszer, melyet Inclust Finance névre kereszteltünk. Ez a rendszer felel a díjbekérők,  számlák kiállításáért, valamint a szolgáltatások meghosszabbításáért.  A Webadmin rendszerből elérhetitek saját pénzügyeiteket, ahol láthatjátok számlázási adataitokat, megrendelt szolgáltatásaitokat és befizetéseiteket.

A felhasználói adatok egy külön modulban, az Inclust Profile-ban kaptak helyet, melyet a http://p.inclust.com cím alatt érhettek el. Itt tölthettek fel fényképet, és tölthetitek ki adataitokat, mely a publikus adatlapotokon is szerepelhet. A következő hónapokban a Profile modul sokat fog fejlődni, részleteket még nem árulunk el, hogy izgalmasabb legyen. :)

Emellett biztosan észrevettétek már az arculat, logó, valamint az inclust.com weboldal és a blog.inclust.com blogunk teljes megújulását is. A blogbejegyzéshez hozzászólni szintén bejelentkezés után lehet.

Az összes modul és oldal közös tulajdonsága, hogy az oldalak felső részén helyet kapott egy fekete sáv, melyet házon belül Inclust Collective Menu-nek nevezünk, ahonnan az összes szolgáltatásunk és a bejelentkezés egy kattintással elérhető.



Mint minden új rendszer bevezetésekor, így természetesen nálunk is előfordulhatnak apróbb fennakadások, ezért szeretnénk türelmetek és ugyanakkor segítségetek kérni. Ha bármilyen észrevételetek, kérdésetek van, bátran írjatok e-mailt a support [a] inclust.com címünkre vagy facebook oldalunkra a http://facebook.com/inclust címen.

Az átállás következtében felmerülő esetleges kellemetlenségekért megértésetek kérjük, igyekszünk minden energiánkat rendszereink tökéletesre csiszolására fordítani. Az elkövetkezendő hónapok a jelenlegi rendszer finomhangolása mellett számos új funkció bevezetéséről fognak szólni, ahol szintén számítunk rátok!


Köszönjük Nektek!
Inclust Systems.