Inclust Infrastructure, Community & Expert

Inclust Blog

Újdonságok, fejlesztések, akciók, tech hírek

Bejegyzéseink

Lezajlott kezdő webfejlesztő tanfolyamunk

2012. 03. 06. - 15:19

Két szombaton keresztül tartott az Inclust és az Inepex Ineversity rendezvénysorozatának keretében Kezdő HTML, CSS, MySQL, PHP tanfolyamunk. A tanfolyamot az irodánkban tartottuk kis rendezést követően (lásd werkfilm a pakolásról).

A résztvevőkről készítettünk egy csoportképet is:



A február 25-én megtartott előadás első része megtekinthető itt:

Az előadások végén a résztvevők egy kérdőívet is kitöltöttek a tanfolyamról. A résztvevők nagy része teljesen kezdő volt a témában. Az egyes kérdésekeket 1-5 skálán kellett pontozni, melynek eredménye az alábbi grafikonon látható:



A kitöltők közül többen problémának találták a gyors tempót, viszont az előadások felépítését logikusnak és összeszedettnek tartották. Volt aki már a szemlélet megszerzését is értékelte, így ugyanis szerinte jobban megérti a webfejlesztők gondolatait. Egy nem kezdő pedig azt mondta, végre megértett néhány dolgot, amit eddig csak másolt innen-onnan.

Egy biztos: önmagában a tanfolyam nem elég, otthon is kell gyakorolni, ezért a két előadás között házi feladat is volt. A résztvevők – nagy örömükre – oklevelet is kaptak a tanfolyam végén. :)

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen témák érdekelnének egy esetleges következő tanfolyam esetén? Wordpress, Photoshop, Java, Google Anatytics? Hétvégén vagy hétköznap érnél rá jobban? Mondd el nekünk! http://tanfolyamfelmeres.inclust.com. A kérdőívet kitöltők között kisorsolunk egy ingyenes részvételt következő tanfolyamunkra!

Köszönjük!
 

Hozzászólások

Továbbra is várjuk a véleményeket itt, vagy a http://tanfolyamfelmeres.inclust.com címen!